LurkÓperencia tavasz

Meseutazó gyermekműsorok

LurkÓperencia - Meseutazó gyermekműsorok

Zenés, táncos, interaktív gyermekműsorok

A műsor egész időtartama alatt a gyerekek átmozgatása, bevonása a cél.
 


Egyszer volt, hol nem volt, a LurkÓperencia varázshegyein is túl, élt egy Meseutazó, aki a mesék birodalmát járta. Mindenféle különleges állattal találkozott, hercegekkel és hercegnőkkel dalolt, segített a palota takarításában. Együtt védték az erdőt, virágokat ültettek a mezőre. Kalandos útjaik során rejtélyeket oldottak meg. Hálából a mesék hősei minden történet végén egy emlékkel, egy ajándékkal lepték meg a Meseutazót.

Éljük át a gyermekekkel együtt a kalandos utakat, ismerjétek meg a Meseutazót és tudjátok meg, milyen ajándékokkal tér vissza otthonába, LurkÓperenciába. A műsor alatt szeretettel invitállak Benneteket és a gyermekeket az aktív részvételére, hiszen mind tudunk együtt takarítani, ültetni, énekelni és táncolni!

Műsoridő: 45 perc
Opció: + 15 perces műsor, tánctanítással

Ajánlott korosztály: óvodás, kisiskolás

LurkÓperencia - Meseutazó karácsonya

Téli műsor:

Meseutazó karácsonya

Zenés-interaktív gyermekműsor

Decemberben Mesetündér felébredt varázslatos álmából, éppen jókor, 
hiszen közeleg a Karácsony!

Szerette volna ajándékkal meglepni kedves kis barátját, Nyuszifület, a félénk kisnyuszit. Gondolkodott, gondolkodott, de nem jutott eszébe semmi…

Ahogy Nyuszifül megtudta, hogy Mesetündér már ébren van, azonnal rohant is hozzá, hiszen rég nem látta barátját és szerette volna, hogy újra meséljen neki.

Az egész napot együtt töltötték. Szánkóztak a nagy havas rétre, ott aztán hóembert építettek, hópelyheket csodáltak és még Télapóval és a rénszarvasokkal is találkoztak.

A nagy rét közepén állt egy fenyőfa. Nyuszifül és a Mesetündér tobozokkal és bogyókkal díszítették. Mire este lett a két jó barát elégedetten nézte a csillagok fénye alatt a havas rét karácsonyfáját és rájöttek, hogy a legnagyobb ajándék egymás számára a szeretet és az idő, amit aznap együtt tölthettek.

Mesetündér elviszi a gyermekeknek karácsony igazi ajándékát. 
A műsort ismert karácsonyi és óvodás dalok, mondókák kísérik.

Műsoridő: 45 perc
Opció: + 15 perces műsor, tánctanítással

Ajánlott korosztály: óvodás, kisiskolás

LurkÓperencia
Árajánlatot kérek
LurkÓperencia tavasz

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0