LurkÓperencia Nyár

Meseutazó gyermekműsorok

LurkÓperencia - Meseutazó gyermekműsorok

Zenés, táncos, interaktív gyermekműsorok

A műsor egész időtartama alatt a gyerekek átmozgatása, bevonása a cél.
 

 


 

„Egyszer volt, hol nem volt, nem is olyan régen, LurkÓperencia varázs erdejében élt egy Meseutazó, ki ezeréves bőröndjével járta a mesék végtelen történeteit, hogy elmesélhesse a gyermekeknek a csodálatos kalandokat, amiket átélt a mesehősökkel együtt.


Vidám, vicces, megható történetek és dalok ismert és kevésbé ismert mesékből, melyek megtanítanak minket kedvesnek lenni, óvni a természetet, vigyázni egymásra, nevetni és, ami a legfontosabb, hogy együtt lenni mindig jó!"
 

Éljük át a gyermekekkel együtt a kalandos utakat, ismerjétek meg a Meseutazót és tudjátok meg, milyen ajándékokkal tér vissza otthonába, LurkÓperenciába. A műsor alatt szeretettel invitállak Benneteket és a gyermekeket az aktív részvételére, hiszen mind tudunk együtt takarítani, ültetni, énekelni és táncolni!

Műsoridő: 45 perc
Választható: + 15 perces műsor, tánctanítással

Ajánlott korosztály: óvodás, kisiskolás

LurkÓperencia - Meseutazó karácsonya

Téli műsor:

Meseutazó karácsonya

Zenés-interaktív gyermekműsor

„Egyszer volt, hol nem, LurkÓperencia hófödte varázs hegyein is túl, a varázserdőben élt Meseutazó, kedves kis barátjával, Nyuszifüllel együtt. A tél beköszöntével mindig izgalommal várták a Karácsonyt, hiszen Meseutazó szerette volna ajándékkal meglepni kedves kis barátját. Gondolkodott, gondolkodott, de nem jutott eszébe semmi…

Az egész napot együtt töltötték. Szánkóztak a nagy havas rétre, ott aztán hóembert építettek, hópelyheket csodáltak és még Télapóval és a rénszarvasokkal is találkoztak.

A nagy rét közepén állt egy fenyőfa. Nyuszifül és a Meseutazó tobozokkal és bogyókkal díszítették. Mire este lett a két jó barát elégedetten nézte a csillagok fénye alatt a havas rét karácsonyfáját és rájöttek, hogy a legnagyobb ajándék egymás számára a szeretet és az idő, amit aznap együtt tölthettek."

Az előadás alatt a gyermekekkel együtt éneklünk, hógolyózunk, hóembert építünk.

Meseutazó elviszi a gyermekeknek a karácsony igazi ajándékát. 
A műsort ismert karácsonyi és óvodás dalok, mondókák kísérik.

Műsoridő: 45 perc
Választható: + 15 perces műsor, tánctanítással

Ajánlott korosztály: óvodás, kisiskolás

LurkÓperencia
Árajánlatot kérek
LurkÓperencia nyár

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0