LurkÓperencia Nyár

Gitár Gizi gyermekműsorai

LurkÓperencia Gitáros, mozgásos, interaktív gyermekműsorok

Gitáros, mozgásos, interaktív gyermekműsorok

Műsoraim összetételénél fontos volt számomra, 
hogy a gyerekek teljes bevonásával alakuljanak a történetek, kalandok.


LurkÓperencia Gitár Gizi virágot ültet


Tavaszi, nyári műsor:

Gitár Gizi virágot ültet


Gitár Gizivel egy csodás tavaszi napon LurkÓperencia hatalmas mezején sétáltunk, és gyönyörködtünk a vidám színben pompázó virágokban. Gitár Gizinek elmeséltem, miért óvjuk a növényeket, miért nem szabad letépni őket. Nekünk is van kiskertünk, de akkor hogy lesz benne sok szép tulipán, nárcisz, jácint? Gitár Gizinek remek ötlete támadt! Ültessünk virágokat! Így hát megtanultunk ültetni és már a mi kiskertünkben is ott pompáznak a tulipánok, nárciszok, jácintok és megannyi csodás tavaszi virág.

Műsorunk célja, hogy a gyermekek is megismerjék, hogyan lehet a virágokról gondoskodni, miért óvjuk őket és a környezetünket. Ismert gyermekdalok és mondókák segítik a játékos bemutatást.

Gitár Gizivel elvisszük a gyermekekhez a kiskertünket, és megmutatjuk, hogyan is ültettünk tavaszi virágokat!

 

Műsoridő: 30 perc
Ajánlott korosztály: óvodás, bölcsődés

LurkÓperencia Gitár Gizi erdei kalandjai


Tavaszi, nyári műsor:

Gitár Gizi erdei kalandjai

Egy szép napon Gitár Gizivel úgy döntöttünk, meglátogatjuk a gyermekeket. Nekivágtunk hát LurkÓperencia varázserdejéből a hosszú, kalandos útnak. Kora reggel útra keltünk a kellemes, lágy szellőben, s hogy utunk vidáman induljon, énekelni kezdtünk.
Aztán meghallottuk Zümmögi úrfi kedves döngicsélését és megtanultuk a méhecske táncot és azt is, hogy miért óvjuk őket!
Útközben daloltunk a malackákkal, táncoltunk a madárkákkal, megnéztük az erdő szélén a járműveket és még sok varázslatos kalandban volt részünk, míg megérkeztünk a gyermekekhez!
 

 

Ovikba, bölcsikbe, falucskákba és városkákba is szívesen elmeséljük erdei utunkat, hiszen a zene minden lurkóhoz elvisz minket.

Kalandunkhoz segítségül hívjuk a gyermekeket!

 

Műsoridő: 30 perc
Ajánlott korosztály: óvodás, bölcsődés

LurkÓperencia
LurkÓperencia Gitár Gizi szüretel


Őszi műsor:

Gitár Gizi szüretel

„Mi az a szüret?” – kérdezte tőlem egy őszi napon Gitár Gizi. Kisétáltunk hát LurkÓperencia szőlőhegyire, hogy Gitár Gizi is megismerje a szüreti hagyományokat. Puttonyt vettünk a hátunkra, metszőollót a kezünkbe és elindultunk a szőlőtőkék között. Miután leszedtük a fürtöket, kiöntöttük őket a puttonyunkból egy hatalmas kádba és dalolva megtapostuk. Lett is ám finom must belőle! A nap végén pedig vidám tánccal zártunk a szüreti mulatságot!

 

Szüreteljünk együtt! Legyetek részesei a gyermekekkel a népi hagyományokra és dalokra épülő őszi vigadalmunknak!

 

Műsoridő: 30 perc
Ajánlott korosztály: óvodás, bölcsődés

LurkÓperencia
LurkÓperencia Gitár Gizi és a rénszarvasok ajándéka


Téli műsor:

Gitár Gizi és a rénszarvasok ajándéka


Egyszer volt, hol nem volt, a LurkÓperencia havas dombjain is túl, élt 9 rénszarvas. Miközben Télapó és Télanyó a Manókkal már javában csomagolták a gyermekek ajándékait, a rénszarvasok is sürögtek-forogtak. Ezen a Karácsonyon szerették volna ők meglepni Télapót, valami igazán különleges ajándékkal!

Így hát elindultak szánjukkal a hatalmas, hófödte lomberdőbe…

 

Gitár Gizivel együtt mi is elkísérjük őket a kalandos utazásukra! Jól ismert, vidám karácsonyi és Mikulás dalokkal, mondókákkal színesítjük útjukat!

Éljük át együtt az ajándékozás igazi örömét!

 

Műsoridő: 30 perc
Ajánlott korosztály: óvodás, bölcsődés

LurkÓperencia Gitár Gizi és a rénszarvasok ajándéka


Farsangi műsor:

Gitár Gizi farsangja


A hosszú tél után Gitár Gizivel már nagyon szerettük volna, hogy közeledjen a tavasz. Így hát arra gondoltunk, hogy csapunk egy hatalmas, télbúcsúztató farsangi mulatságot!

Igen ám, de Gitár Gizi nem tudta, minek öltözzön be. Csak annyit tudott, hogy nagyon szereti a zenét és a gyermekeket. Addig-addig gondolkodott, míg nem eszébe jutottak az állatok…

Talán kis kutya legyen? Vagy malac? Bárány esetleg? De hiszen annyi féle, fajta állat létezik? És különben is, minek is tudna beöltözni egy gitár?
 

Gitár Gizivel együtt a gyerekektől kérünk tanácsot, 
minek is öltözzön be a farsangi bálon?
Vidám, oviból ismert dalokkal válogatjuk a jelmezeket. Ha sikerült megtalálni a tökéletes maskarát, egy hatalmas farsangi mulatsággal búcsúztatjuk el a telet. Lesz itt ének, tánc, csörgők és dobok is!

 

Műsoridő: 30 perc
Ajánlott korosztály: óvodás, bölcsődés

Árajánlatot kérek
LurkÓperencia nyár

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0