LurkÓperencia tavasz

Tavaszi, nyári gyermekműsorok

Zenés, gitáros, táncos, interaktív gyermekműsorok
A műsor egész időtartama alatt a gyerekek átmozgatása, bevonása és az együtt töltött minőségi idő a cél.

 

Gitár Gizi erdei kalandjai

"Egy szép napon Gitár Gizivel úgy döntöttünk, meglátogatjuk a gyermekeket. Nekivágtunk hát LurkÓperencia varázserdejéből a hosszú, kalandos útnak. Elindulván jól eláztunk a nagy zivatarban, de szerencsére a bodzavirág levelei menedéket adtak nekünk. Az erdőben különleges állatok laknak, akiktől mind-mind tanultunk valamit. A Röfikórustól megtanultunk énekelni, a maciktól ellestük a medvetáncot. A tikk-takkos óra lakója, Manócska segített megmondani, mennyi az idő, így végül nem késtük le a varázsvonatunk indulását, ami elvitt minket a gyermekekhez."

 

Ovikba, bölcsikbe, falucskákba és városkákba is szívesen elmeséljük erdei utunkat, hiszen a varázsvonat minden kisgyermekhez elvisz minket. Kalandunkhoz segítségül hívjuk a gyermekeket, megtanulunk esőt imitálni, vonatot alkotni. Megmutatjuk a medvetáncot és a Röfikórus dalát is.

 

Műsoridő: 30 perc
Ajánlott korosztály: óvodás, bölcsődés

 

Gitár Gizi virágot ültet


"Gitár Gizivel egy csodás tavaszi napon LurkÓperencia hatalmas mezején sétáltunk, és gyönyörködtünk a vidám színben pompázó virágokban. Gitár Gizinek elmeséltem, miért óvjuk a növényeket, miért nem szabad letépni őket. Nekünk is van kiskertünk, de akkor hogy lesz benne sok szép tulipán, nárcisz, jácint? Gitár Gizinek remek ötlete támadt! Ültessünk virágokat! Így hát megtanultunk ültetni és már a mi kiskertünkben is ott pompáznak a tulipánok, nárciszok, jácintok és megannyi csodás tavaszi virág."

Műsorunk célja, hogy a gyermekek is megismerjék, hogyan lehet a virágokról gondoskodni, miért óvjuk őket és a környezetünket. Ismert gyermekdalok és mondókák segítik a játékos bemutatást.

Gitár Gizivel elvisszük a gyermekekhez a kiskertünket, és megmutatjuk, hogyan is ültettünk tavaszi virágokat!

 

Műsoridő: 30 perc
Ajánlott korosztály: óvodás, bölcsődés

 

Meseutazó
 

„Egyszer volt, hol nem volt, nem is olyan régen, LurkÓperencia varázs erdejében élt egy Meseutazó, ki ezeréves bőröndjével járta a mesék végtelen történeteit, hogy elmesélhesse a gyermekeknek a csodálatos kalandokat, amiket átélt a mesehősökkel együtt.
Vidám, vicces, megható történetek és dalok ismert és kevésbé ismert mesékből, melyek megtanítanak minket kedvesnek lenni, óvni a természetet, vigyázni egymásra, nevetni és, ami a legfontosabb, hogy együtt lenni mindig jó!"
 

Éljük át együtt a kalandos utakat, ismerjétek meg a Meseutazót és tudjátok meg, milyen ajándékokkal tér vissza otthonába, LurkÓperenciába. A műsor alatt szeretettel invitállak Benneteket és a gyermekeket az aktív részvételére, hiszen mind tudunk együtt takarítani, ültetni, énekelni és táncolni!

 

Műsoridő: 45 perc
Választható opció: + 15 perces műsor, tánctanítással

Ajánlott korosztály: óvodás, kisiskolás

LurkÓperencia tavasz

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0