Kérdésed van? Hívj bátran: +36 30 657 74 62

GITÁR GIZI ZENEFOGLALKOZÁSAI CSALÁDOKNAK

Anya, énekelj velem! Apa zenélj nekem!

Egyre inkább rohanó világunkban még nagyobb jelentése lett az együtt töltött minőségi időnek. Szerettem volna egy olyan meghitt alkalmat létrehozni, ahol kisgyermek és szülei együtt oldódhatnak fel, együtt énekelhetnek, mondókázhatnak, mozoghatnak, átadva magukat a zene örömének, mellyel erősítik és mélyítik az egymás közti kapcsolatot és kötődést. A foglalkozásokon mindig ott van velem a gitárom, Gitár Gizi, akit a végén együtt kipróbálhatnak a gyermekek és szüleik is. Csörgőkkel, dobokkal, csengőkkel teszem még színesebbé az alkalmakat. Ezeket a gyermekek is bátran használhatják, hiszen a foglalkozás vége mindig közös zenéléssel zárul.

Évszaknak megfelelő, saját tematikát követek, óvodai és bölcsődei dalokat, mondókákat felhasználva. Az Édesanyák és Édesapák feleleveníthetik a gyermekkorukat, lurkóikkal pedig vidáman együtt dalolhatják, mutogathatják az énekeket, mondókákat, hiszen az első minta egy kisgyermek életében a szülei.

Fejlesztő hatások:

  • ritmusfejlesztés
  • mozgásfejlesztés
  • hallásfejlesztés
  • beszédfejlesztés
  • beszéd megindításának megsegítése
  • szociális készségeket erősítése

Boldogsággal tölt el, mikor látom, hogy a gyermek és a szülők - megfeledkezve a külvilágról – szeretetben, vidáman énekelnek, mondókáznak, táncolnak együtt. Jó érzés hallani, ahogy pár alkalom után úgy jönnek vissza, hogy otthon is énekelték a dalokat, mutogatták a mondókákat.

Ajánlom azoknak az anyukáknak és apukáknak, akiknek bölcsis korosztályú kisgyermeke, vagy gyermekei vannak. Akik szeretnének minőségi időt együtt, a zenében eltölteni.